De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Terugkijken college DWDD University: 'Spionage' door Beatrice de Graaf

  •  
25-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
591 keer bekeken
  •  
373412_custom_dwdd_university_presenteert_spionage_680x383
Op 25 mei gaf hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht Beatrice de Graaf een nieuw college: DWDD University - Spionage. De Graaf gaat verder waar zij vorig jaar bij haar college over Terrorisme is opgehouden: onze inlichtingen- en veiligheidsdiensten moeten ons beschermen tegen aanslagen van terroristen of cyberattacks van buitenlandse mogendheden. Maar hoe zit die wereld in elkaar? In DWDD University: Spionage ontsluiert Beatrice de Graaf mysteries over inlichtingendiensten, geheime operaties en spionageschandalen.
Beatrice de Graaf belicht in haar college wat inlichtingen- en veiligheidsdiensten allemaal kunnen, moeten en mogen doen. De technologie wordt elke dag geavanceerder en ook steeds vaker tegen de burgerbevolking ingezet. Waar houdt dat op? Maakt het de wereld echt veiliger? En gaat die veiligheid niet ten koste van onze vrijheid? Beatrice de Graaf legt uit wat we als burgers moeten weten om de grens tussen vrijheid en veiligheid te bewaken.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.