De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

10x Van Tafeldame Naar Tafelheer En Andersom!

25-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
284 keer bekeken
  •  
tafelheerfoto
Elke maand verschijnt er wel weer een kortstondige viral op het internet. Waar het soms zoiets is als de ice bucket challenge , zijn het andere keren het overmatig gebruik van Snapchat-filters of de mannequin challenge.  
Ook nu is er weer iets dat je ongetwijfeld al voorbij hebt zien komen op je timelines; een zogenaamde 'gezichtsapp'. Deze app werkt met een speciale technologie, die je selfie van geslacht kan laten veranderen. Altijd al benieuwd geweest hoe je eruit zou zien als man/vrouw, dan is dit dus iets voor jou! Aangezien wij natuurlijk niet achter konden blijven op het wereldwijdeweb hebben wij alvast een paar van onze tafeldames in tafelheren omgedoopt en andersom! 
1. Nynke De Jong
2. Tim Hofman
3. Evi Hanssen 
1_evi
4. Ali B
1_ali
5. Fidan Ekiz
6. Halina Reijn
1_halina
7. Erben Wennemars
1_erben
8. Akwasi
1_akwasi
9. Antoinnette Scheulderman
ANTOINNETTE
10. Özcan Akyol

Meer DWDD EXTRA? Klik dan hier!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.