De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

House of Cards | Trailer Seizoen 5

01-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tumb House of Cards S5
Vanaf het moment dat House of Cards 4 gelanceerd werd is het uitkijken naar House of Cards seizoen 5 eigenlijk gelijk begonnen. Het is toch wel met afstand de meest populaire serie van Netflix, die ook nergens anders te zien is. Na een ijzersterk vierde seizoen is de nieuwsgierigheid naar het vijfde seizoen zeer groot. Niet in de laatste plaats omdat er nieuwe showrunners zijn aangesteld voor House of Cards seizoen 5.
Nog even geduld, maar dinsdag   30 mei komt het nieuwste seizoen van House Of Cards online. Dus zet het in je agenda en kijk hieronder de gloednieuwe trailer.
Om alvast in de sfeer te komen: de openingstune van de serie, waarin we een timelapse van Washington zien, is inmiddels bekend en in talloze steden nagedaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.