De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Marc-Marie bespreekt zijn pruikmoment waardoor Matthijs de opening vergeet

22-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
516 keer bekeken
  •  
Op 13 februari 2009 bekende Marc-Marie in DWDD altijd een pruik te hebben gedragen, door hemzelf cavia genoemd. Donderdag 21 mei zat Matthijs lekker met Marc-Marie te praten en vroeg wat hem het meest was bijgebleven in 10 jaar DWDD. Marc-Marie antwoordde 'het pruikmoment' en vertelde dat het vroeger best lastig is geweest om met zo'n haargeheim rond te lopen. Matthijs zei vervolgens het alom bekende "aan tafel" en beide heren verlieten de krukken, om er aan tafel achter te komen dat ze 'de opening' vergeten waren! Om de beeldredacteur van dienst niet teleur te stellen besluit Matthijs om de opening toch te doen, maar dan vanaf zijn plek aan tafel.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.