De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Wat ter tafel kwam bij Amigo's de Musica # 2

  •  
25-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Amigos de Musica terugkijken 2
De Amigo's de Musica schoten in 10 minuten langs het belangrijkste muzieknieuws van oktober. Kijk hier alle muziek en trailers die ze bespraken op je gemak terug.

Bob Dylan negeert Nobelprijs

Toen op 13 oktober bekend werd dat Bob Dylan de Nobelprijs voor de literatuur zou winnen, was de hele wereld op zijn zachtst gezegd verrast. Ook de Amigo's waren het niet eens over de vraag of het terecht is. Maar wat de meester er zelf van vindt, blijft helemaal onduidelijk: Dylan hult zich in stilte. Sterker, het comité dat de prijs uitreikt is gestopt met proberen om hem te pakken te krijgen. En dat zegt natuurlijk eigenlijk genoeg.

Jonna Fraser ft. Frenna - Ik kom bij je

Het nieuwe album van Jonna Fraser is de derde ooit die binnenkwam op 1 in de Album Charts! Alleen Lil Kleine en Broederliefde (met wie Jonna vaak samenwerkte) gingen hem voor. Wat dat betreft heeft Jonna groot gelijk om dit album 'Blessed' te noemen.

Eminem - Campaign Speech

Trump en Clinton zochten onlangs nog toenadering door samen een duet te zingen , maar Eminem gaat met zijn campagnespeech' vol in de aanval (op Trump met name). En hoewel Trump toch ook niet op zijn mondje gevallen is, kan hij qua originaliteit en grofheid nog een puntje zuigen aan Marshall Matters. 

Metallica - Moth Into Flame

Kijk hierboven de nieuwste single van Metallica in zijn geheel terug. Of doe de mot uit de titel na en steek je hoofd in een haardvuur. Het resultaat is ongeveer even prettig.

Bruce Springsteen - Born To Run (autobiografie)

De kersvers gerekruteerde schoorsteenpieten gaan het nog zwaar krijgen deze Sinterklaas, want waarschijnlijk staat deze autobiografie hoog op een heleboel verlanglijstjes. En terecht, aldus onze Amigo's.  

The Beatles - Eight Days In A Week (docu)

Welk verhaal kun je nou nog vertellen over The Beatles, de best gedocumenteerde popgroep allertijden, zonder dat het verveelt? Oscarwinnend regisseur Ron Howard ('Frost/Nixon', 'A Beautiful Mind', 'Apollo 13') nam de uitdaging aan en slaagt glansrijk. De documentaire over de vier jaar dat The Beatles onafgebroken tourden kon zowel de recensenten als onze Amigo's bekoren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.