De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Woekerprijzen voor kaartjes

12-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Tumb Zwarte handel in kaarten
Wie nog kaarten wil bemachtigen voor de twee uitverkochte concerten van The Rolling Stones moet daar een magistraal bedrag voor neerleggen. Maar ook de wedstrijd Willem II tegen Ajax aankomende zondag zorgt voor een lucratieve zwarte markt op internet.  

Willem II-Ajax

Supporter_willemII
Zit het Willem II-stadion zondag 14 mei tijdens de zinderende ontknoping van het voetbalseizoen vol met Ajax-supporters? Dat lijkt het geval, want op Marktplaats wemelt het van de aanbiedingen om toegangsbewijzen voor de wedstrijd Willem II-Ajax. Ajax zou bij een nieuwe misstap van Feyenoord nog kampioen kunnen worden. Op de internetsite wordt al een bedrag van 1500 euro gevraagd voor twee vipkaarten.

Al veertig seizoenskaarten geblokkeerd

Willem II heeft intussen veertig seizoenskaarten geblokkeerd voor de thuiswedstrijd tegen Ajax komende zondag. Op verschillende sites, zoals Marktplaats, worden seizoenskaarten en losse kaarten te koop aangeboden. De Amsterdammers zijn nog volop in de race om het kampioenschap. Bij een nieuwe misstap van Feyenoord en winst van Ajax gaat de titel alsnog naar de hoofdstad.

Rolling Stones

De kaarten voor de twee concerten in Nederland van de Rolling Stones zijn uitverkocht. Een deel van kaarten was woensdag al weg, toen houders van een American Express-creditcard al kaarten kon aanschaffen. De verkoop voor de rest van Nederland begon vanmorgen om 10.00 uur. Binnen een mum van tijd waren ze weg.
De minimumprijs voor de optredens in de Amsterdam Arena, op 30 september, en de Gelredome in Arnhem, op 15 oktober, was 95 euro. Op internet worden ze nu voor het dubbele aangeboden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.